De beste aktetassen voor advocaten van 2022


Advocaat zijn is leven in de details. Natuurlijk is er niemand die dat beter weet dan jij. Of je nu een partner, medewerker of raadsman bent, het dagelijkse werk van een advocaat is gevuld met letterlijk duizenden details over zaken, relevante wetgeving en dergelijke. Soms kan het te midden van al deze details moeilijk zijn om één belangrijke vraag te onthouden: hoe kun je je professionele leven vereenvoudigen? Hoewel het vereenvoudigen van het schema, de werklast of zelfs het kantoor van een advocaat geen sinecure is, is het mogelijk om materiële items te kiezen die voortgang aan zaken toevoegen en je helpen om professioneel op te vallen. De beste tassen gebruiken is hier een goed voorbeeld van! Prefereer je als advocaat een aktetas? Kies dan voor een van deze modellen!

Polare


De Polare aktetas is geweldig in het combineren van twee praktische aktetasbehoeften: de grootte van een reisaktetas, maar de transportoptie van een standaard aktetas. Om deze reden is het een uitstekende keuze voor advocaten die de mogelijkheid willen hebben om het voor reizen te gebruiken, maar misschien niet de volledige efficiëntie (en omvangrijkheid) van wielen nodig hebben. Volgens de kopers is de kwaliteit van deze koffer ook uitstekend, terwijl het ook mooi gecombineerd kan worden met een tote bag .

Herschel Supply Co. Gibson Messenger


De Herschel Supply Co. Gibson is een toonaangevende messenger bag, ontworpen met organisatie, mobiliteit en stijl in het achterhoofd. Hoewel het duurder is dan veel andere koerierstasopties, is het bedrijf dat deze koerierstas produceert wereldwijd populair vanwege de kwaliteit en onberispelijke stijlnotities. Deze tas als weekendtas dames gebruiken raden we dan ook zeker aan.

Bostanten


De Bostanten is een uitstekende keuze voor advocaten die op zoek zijn naar hoge kwaliteit maar minder franje. Deze aktetas heeft een sterke reputatie op het gebied van praktische bruikbaarheid, efficiënte opslagruimte, een verscheidenheid aan verschillende vakken voor elke gadget en een beschermingsfunctie met ritssluiting. Hoewel het duurder is dan andere haalbare keuzes, is het een waardevolle investering.

Coach Metropolitan Slim Brief


Misschien wel een van de eenvoudigste maar stijlvolste ontwerpen die bovenaan de lijst met stijlen staat, is de Coach Metropolitan Slim-aktetas. Het formaat zorgt voor opslag van alle benodigdheden voor advocaten, hoewel er niet veel ruimte is voor grote hoeveelheden zaakdocumenten. Dit is een topkeuze voor elke advocaat die op zoek is naar kwaliteit en professionaliteit, maar niet per se ruimte in een aktetas.

Samsonite Leather Expandable


Volgens experts de beste algehele aktetas de Samsonite Leather Expandable aktetas. En met de steun van een merk dat zo bekend is als Samsonite, is het gemakkelijk om je de hype voor te stellen. Deze koffer is perfect voor advocaten die op zoek zijn naar pragmatisme en opslag voor alle benodigdheden tijdens het werken aan caseloads; maar het is ook eenvoudig maar stijlvol, terwijl het een aantal casual functies heeft. Over het algemeen voldoet het aan de behoeften van zowat elke professional, met name de behoeften van drukke advocaten als ze het nieuwe jaar ingaan.

Snel uitspraken zoeken en filteren

> per rechtsgebied > op datum > op instantie